Yritys

Roadari Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen kuljetusliike, jonka toiminta keskittyy Suomen ja Manner-Euroopan välisiin maantiekuljetuksiin. Olemme neutraali operaattori ja tarjoamme kuljetuspalveluita kaikille logistiikka-alan toimijoille.

Roadarin kotipaikka on Helsinki ja toimistomme sijaitsee Sörnäisissä. Henkilöstömäärämme on 8 ja vuonna 2022 liikevaihtomme oli 10,5 milj.€. Roadari on Tilaajavastuulain mukainen Luotettava kumppani ja Suomen Huolinta- ja Logistiikkaliito ry:n jäsen.

Toiminta

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat neutraali toimintatapa, luotettavuus ja turvallisuus. Roadarin vahvuuksia ovat ketteryys, monipuolinen osaaminen ja pitkäaikaiset kumppanuudet. Kevyen organisaation toimijana pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Ammattitaitoa ylläpidämme kouluttautumalla säännöllisesti. Vuonna 2021 henkilöstömme osallistui mm. vaarallisten aineiden ja päästölaskennan koulutuksiin. Meille on tärkeää kehittää toimintaamme jatkuvana prosessina asiakaspalautetta ja yhteistyökumppaneitamme kuunnellen.

”Kiitos yhteistyöstä! Roadarin kanssa on miellyttävää ja helppoa asioida. Hoidatte kaikki lupaamanne kuormat sovitun aikataulun mukaisesti. Autojen buukkaaminen on nopeaa ja helppoa.”

2013

Perustettu

100

Traileria

8

Henkilöstö

Roadari Oy | Hämeentie 19 | FI-00500 Helsinki | roadari@roadari.fi